PET FRIENDLY DALMATIA

Powered by Šibenske Šape & Zoo city

 
 
Uključite se u našu akciju Pet Friendly Dalmacija!

 

Vlasnik ste restorana, kafića ili trgovine? Bavite se iznajmljivanjem apartmana?

U svakom slučaju, ako u svom objektu kućne ljubimce dočekujete s dobrodošlicom i veseljem zašto to ne biste rekli jasno i glasno.

 

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam poslati ''PET FRIENDLY'' naljepnicu za vrata i zdjelicu za vodu.

Zajedno ćemo širiti kulturu odnosa prema kućnim ljubimcima i unapređivati kvalitetu života u našim mjestima. Vaš objekt ćemo uvrstiti u naš Pet Friendly album na Facebook stranici kao i na našoj web stranici kako bi Vas vlasnici pasa što lakše pronašli. Ova akcija je trajna i ne završava s krajem sezone pa nam se možete javiti kada vaša naljepnica izblijedi ili se ošteti kako bismo Vam dostavili novu. Uz naljepnicu ćete dobiti i zdjelicu za vodu kako biste pomogli psima da lakše podnesu ljetne vrućine. Za zdjelice smo zahvalni našim dugogodišnjim donatorima i partnerima - trgovini Zoo city s kojima zajedno potičemo na brigu za životinje u svojoj okolini. 

 

Naša Udruga osnovana je s više ciljeva. Glavni cilj nam je educirati ljude, širiti kulturu ponašanja prema životinjama te unaprijediti uvjete njihova držanja i skrbi o njima. Također radimo na suradnji s lokalnim jedinicama samouprave i ostalim relevantnim institucijama kako bi se Zakon o zaštiti životinja u cijelosti primjenjivao. Naša glavna djelatnost tiče se oglašavanja napuštenih životinja i životinja u nevolji te prijavljivanje neodgovornih i zlonamjernih vlasnika. Za životinje organiziramo fotografiranja, oglašavanje, telefonske razgovore i provjere udomitelja, a po potrebi im pomažemo naći prijevoz do novih domova. Brinemo da se sve životinje koje oglašavamo što prije udome u kvalitetne domove i da žive život dostojan čovjekovog najboljeg prijatelja.

 

Sve ove aktivnosti iziskuju dosta našeg vremena ali i velika ulaganja novčanih sredstava. Nažalost, naša Udruga ne prima potporu od grada niti države,  sve akcije financiramo isključivo iz donacija ili vlastitih sredstava, stoga ćemo Vam biti zahvalni na Vašoj donaciji (HR9323900011199011802).

 

Prijavite se na mail: sibenske.sape@gmail.com

Popis Pet Friendly mjesta u Dalmaciji pogledajte ovdje.

 

This website is created with Website Builder - Ucraft
i want a website like this
Ucraft is a free website builder that provides web designers, marketers and business owners with a set of web design tools to start their next awesome project in minutes. No coding or designer skills needed. Go to Ucraft